Goldstars SE Logo GoldStarS SE

WTF Taekwondo Szakosztály

  •  
  •  
  • Facebook
  •  

Idén is szervezünk edzőtábort. Sajnos új helyszínt kellett keresnünk, mert a Hévízi kemping idén nem fogad csoportokat.
az új helyszín Szigetszentmárton. A tábor közvetlen a Soroksári-Duna partján található, így a fürdés lehetősége biztosított, az úszni tudók számára mindenképpen.

Időpontja: 2014 augusztus 10. (hétfő) – augusztus 16. (vasárnap)
7 nap/ 6 éjszaka

Érkezés a táborba hétfőn délelőtt. Utazás egyénileg, telekocsik szervezésében segítünk, de Csepelről Volnbusszal, vagy a ráckevei HÉV-vel is megközelíthető a tábor.

Elhelyezés 5 ágyas szobákban. Minden szobában van mosdó, de WC és az idén felújított zuhanyzó csak a közös van a folyosón.

Étkezés napi háromszor a táboron belül. Ha valaki mégis éhes marad, vagy ásványvizet, nassolni valót akar venni, nyolcszáz méterre található egy CBA üzlet (ez itt a reklám helye).

Edzések: naponta három. Reggel szabadtéri edzés a tábor mellett. Délelőtt tornatermi edzés, délután szabadtéri és tornatermi edzés. A terem edzéseket az ötszáz méterre lévő általános iskola tornatermében tartjuk. Első edzés hétfő délután, utolsó edzés szombat délelőtt.

Szombat délután szabadfoglalkozás, fürdés stb.

Táborzárás vasárnap reggeli után.

Díja. Sávosan állapítottuk meg az árakat. Minél többen leszünk, annál kevesebb a díj. A tábort minimum 18 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

18 – 20 fő esetén: 31.000,-Ft
21 – 23 fő esetén:  30.500,-Ft
24 főtől: 30.000,-Ft

Az első részletet – 8.000,-Ft - március 12-ig kérem befizetni.
FONTOS A GYORS JELENTKEZÉS, MERT NEM TARTJÁK NEKÜNK A HELYET.
CSAK AZ ELŐLEG BEFIZETÉSE UTÁN BIZTOS A FOGLALÁSUNK!
A fennmaradó összeget közvetlen a tábor kezdete előtt kérem.

Remélem minél többen eljöttök, és az eddigiekhez hasonló jó hangulatú, bár kicsit fárasztó edzőtáborozáson veszünk részt.